Van Aardbewoner Naar Galacticus

Opgebouwd uit een selectie van twaalf van deze lezingen, brengt:  “Van aardbewoner naar galacticus”, complementen van informatie om de boeken van deze schrijver die al gepubliceerd zijn beter te begrijpen, voornamelijk de: “Unitaire Wetenschap van het Intra-Universum”, “Tijdloze Reis” en ook, “Wezens Engelen Getuigen”, een collectief werk waaraan hij heeft deelgenomen.

Dutch Version.

More details


12,00 € tax incl.

TAG_Dutch


De hectische actualiteit vereist van een ieder, momenten van synthese om een punt te maken van zijn deelname aan de planetaire mutatie die langzamerhand de aardbewoner leidt naar zijn galactische toekomst.

Sinds 40 jaar werkt I.J.P. Appel-Guery (Graad in wetenschap en psychologie) in dit domein van synthese tussen wetenschap en traditie. Hij heeft door meer dan 6000 conferenties en diverse transmissies, fundamentele  en waardevolle informatie uitééngezet om het leven van iedereen te harmonizeren.

Deze teksten zijn een opening voor een ieder om, naar gelang zijn evolutie, de middelen te ontdekken om zijn werkelijke plaats en zijn juiste rol in de multi-dimensionele functionering van het universum te hernemen.

  • Author I. Appel Guéry
  • Format 14 x 21 cm
  • ISBN 2-914241-19-4
  • Pages 159

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Cart  

(empty)

Partners

Newsletter

Advertising